Supreme Loyalty X ESSO

Hi-end productfotografie

Spreme Loyalty is onderdeel van JTG,  een van ‘s werelds toonaangevende distributeurs van premium merkgeuren, hoogwaardige huidverzorging, cosmetica en andere schoonheidsproducten.  Voor hun actieve parfum spaarprogramma’s voor o.a.  Esso Tankstations en DenHaan werd ik gevraagd visuals te ontwikkelen met een hoogwaardig luxe gevoel.

 

Aan de hand van inspirerende voorbeelden en een sessie met de klant ging ik aan de slag met de ontwikkeling van een concept voor de fotografie en setdressing voor hun meest toonaangevende parfums. Kleur, lichtspel en grafische elementen vormden hierbij het grootste uitgangspunt. De uitdaging was om het parfum te laten spreken door middel van de juiste belichting en compositie op een manier dat het de aandacht trekt én dat de boodschap door de toevoeging van grafische elementen helder blijft.

 

Dit alles resulteerde in een productie in de studio waarbij er aan de hand van strenge richtlijnen werd gewerkt aan het perfecte plaatje. Ook de nabewerking speelt in deze productie een grote rol.

Vier verschillende settings, tien geuren en talloze toepassingen van de foto’s: deze beelden moesten universeel inzetbaar zijn voor posters, banners en schermen.

De beelden worden op Europees niveau ingezet als POS materiaal op verschillende touch-points van de klantreis. Deze visuals zijn onder andere te zien bij Esso tankstations, in supermarkten en online.

Client: J.T.G – Supreme Loyalty

Website: JTG.nl

Date:

Category: