Maaii by Sarah Angius

Sfeervolle productfotografie voor Maaii Texturizing Spray

Voor de start van hun nieuwe lentecampagne werd ik benaderd door Maaii by Sarah Angus om een sfeervolle productfotografiecampagne te realiseren. Maaii, een high-end merk voor luxe haarverzorging, staat bekend om zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. Hun nieuwste product, de Texturizing Spray, biedt een frisse, volumineuze look en is ontworpen om het haar op een natuurlijke manier textuur en body te geven.

Geïnspireerd door de lente, bracht ik de productfotografie voor de Texturizing Spray tot leven. Met bloeiende bloemen, frisse kleuren en een luchtige sfeer combineerde ik deze seizoenselementen met de luxe uitstraling van Maaii. In mijn productstudio gebruikte ik zachte belichting, natuurlijke bloemen en minimalistische props om de high-end kwaliteit van het merk te benadrukken.

Het resultaat is een reeks sfeervolle, high-end productfoto’s die de Texturizing Spray fris en aantrekkelijk presenteren. Deze beelden worden ingezet voor de lentecampagne van Maaii by Sarah Angus, waaronder op hun website, social media en in advertenties.

Client: Maaii by Sarah Angius

Website: Maaiihair.com

Date:

Category: