Hi, ik ben Lianne

Als Content Creative help ik ambitieuze merken en ondernemers om hun verhaal te verspreiden door middel van de beste beelden en de juiste inzet ervan. Want als jouw verhaal klopt kun je jouw onderneming pas écht laten groeien en zo je dromen waarmaken.

Creativiteit is altijd de rode draad geweest in mijn leven en content creatie is voor mij de perfecte manier waarop dit tot uiting kan komen. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in de richting Lifestyle & Design. Hier studeerde ik af op fotografie en branding. Na mijn opleiding te hebben afgerond heb ik gewerkt als styliste en fotografe diverse merken. Ook ben ik co-founder van Create&co, een platfom wat andere creatives helpt met de beste tools en tips voor fotografie. Bij communicatiebureau RauwCC leerde ik alles over het inzetten van content en strategie en werkte ik als content manager mee aan interessante cases. Mij kennis over social media en beeldgebruik zorgt ervoor dat ik precies weet hoe we de juiste sfeer kunnen scheppen voor jouw merk en zichtbaarheid kunnen creëren.

Mijn grote kracht zit hem in het neerzetten van concepten en het visualiseren hiervan. Het concept is dan ook waar het volgens mij allemaal begint. Het scheppen van de juiste sfeer door middel van fotografie en styling vormen de rode draad in mijn werk. Ik doe dit op een verfijnde en frisse manier waarbij ik mij graag verdiep in het merkverhaal en doelgroep. Ook denk ik graag mee met de totstandkoming van het concept en kan ik helpen bij de inzet van jouw social media strategie.

Wat kan ik voor je doen?

CONCEPT

Content Advies

Beeldbank advies

Branding

Productie

Moodboards

CREATE

Fotografie

Styling

Art direction

Social Video

CONNECT

Content management

Community management

Planning en posting

Werkwijze

Kortom, ik kan je helpen met de volledige content creatie rondom jouw product! Wil je weten hoe? Lees dan hier meer over mijn werkwijze en diensten.

Samenwerken?

Een nieuwe product launch op de planning? Of behoefte aan social media management en écht sterke merkbeelden die eindeloos mee kunnen gaan? Graag denk ik met je mee, luister naar je wensen en maak een bijpassende offerte op maat.

Adres: De Kroon, Schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam

Mobile: +31 628869776

KVK: 59268093