Hi, ik ben Lianne

Als creatieve productfotograaf help ik ambitieuze merken en ondernemers om op te vallen met de mooiste beelden. Want als ook jouw visuele verhaal klopt kun je jouw onderneming pas écht laten groeien.

Creativiteit is altijd de rode draad geweest in mijn leven en fotografie is voor mij de perfecte manier waarop dit tot uiting kan komen. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in de richting Lifestyle & Design. Hier studeerde ik af op fotografie en branding. Na mijn opleiding te hebben afgerond werkte ik voor diverse lifestylemerken en werkte ik bij een groot communicatie bureau. Hier leerde ik alles over het inzetten van content en strategie en werkte ik als content manager mee aan interessante cases. Mij kennis over social media en beeldgebruik zorgt ervoor dat ik precies weet hoe we de juiste sfeer kunnen scheppen voor jouw merk en zichtbaarheid kunnen creëren.

Ik heb een passie voor het bedenken van concepten en het visualiseren hiervan. Het scheppen van de juiste sfeer door middel van fotografie en styling vormen de rode draad in mijn werk. Ik doe dit op een verfijnde en frisse manier waarbij ik mij graag verdiep in het merkverhaal en doelgroep.

Naast dat ik werk als freelance fotograaf ben ik ook co-founder van Create&co, een platfom wat andere creatives helpt met de beste tools en tips voor fotografie. En ben ik eigenaar van The Content Studio: een kleine fotografie studio compleet met props, achtergronden en tools. Dit alles is een samenkomst van al mijn passies: het helpen van en samenwerken met andere creatives, het creëren van pakkende en mooie content en het in contact staan met inspirerende merken en opdrachtgevers.

Ik kan je helpen bij het vormen van jouw visuele identiteit. Wil je meer weten over hoe ik dit doe? Lees hier dan meer over mijn werkwijze.

Wat kan ik voor je doen?

CONCEPT

Content Advies

Beeldbank advies

Branding

Productie

Moodboards

VISUALISATIE

Fotografie

Styling

Art direction

Social Video

STUDIO VERHUUR

Inbegrepen bij alle producties

Props, achtergronden en apparatuur

Huur per uur, halve of hele dag

Werkwijze

Kortom, ik kan je helpen met de volledige content creatie rondom jouw product! Wil je weten hoe? Lees dan hier meer over mijn werkwijze en diensten.

Samenwerken?

Een nieuwe product launch op de planning? Of behoefte aan social media management en écht sterke merkbeelden die eindeloos mee kunnen gaan? Graag denk ik met je mee, luister naar je wensen en maak een bijpassende offerte op maat.

Stel je vraag en neem gerust contact met mij op:

Adres: De Kroon, Schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam

Mobile: +31 628869776

KVK: 59268093