Client: HomeMade  | Royal Smilde Bakery

Fotografie, video & styling: Lianne Huizing

Website: homemade.nl

Een frisse beeldstijl voor de website en social media kanalen van HomeMade

De bakmixen van HomeMade zijn te vinden in alle Nederlandse supermarkten. Hiernaast zijn zij erg actief op social media voor het promoten van hun bestaande recepten en variaties.

Er werd gezocht naar meer eenheid in fotografie. Een duidelijke huisstijl met heldere en frisse beelden in de kleuren die bij HomeMade passen. Hiernaast was er ook een behoefte aan pakkende social video’s die laten zien dat je de bakmixen ook kunt customizen met je eigen twist.

Voor zowel de fotografie van hun recepten als de social video’s kwam ik in contact en ontstond er een maandelijkse samenwerking.

Samen bespraken we het moodboard en met deze input ging ik opzoek naar de juiste ondergronden en props om de huisstijl van HomeMade te benadrukken.. Voor de uiteindelijke beelden is er gewerkt met steeds een andere setting en inspiratie: of je nu een etentje met vrienden hebt of een kinderfeestje geeft.

De foto’s worden gebruikt om de tijdlijn van HomeMade aantrekkelijker te maken en ook zijn ze te zien op de website waar de recepten worden toegelicht.

De social video’s worden met name ingezet voor online advertenties en zijn ook te bekijken op alle kanalen van HomeMade.

Maandelijks plannen we een nieuwe productie om de beeldbank van de daaropvolgende maand up to date te houden.

Date:

Category: