Client: Selencia | Smartphonehoesjes.nl

Fotografie & styling: Lianne Huizing

Selencia - content shoot

Selencia biedt duurzame, kwalitatieve en stijlvolle producten waaronder smartphonehoesjes en tasjes met een luxe uitstraling. Selencia laat zich inspireren dor een filterloze wereld en de kracht van de natuur.  De verschillende lijnen vinden in design en kleurgebruik hun oorsprong in de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht.

Met oog op de launch van dit nieuwe merk werd mij de vraag gesteld om mee te denken over hoe de merkwaarden op een krachtige en verhalende manier kunnen worden overgebracht op beeld. Dit resulteerde in een serie shoots met ook op de detail gemaakte producten in natuurlijke kleuren en de sfeer en puurheid van modellen in het beeldgebruik.

Om het merk een krachtige en herkenbare stijl te geven hebben wij gewerkt met een shoot voor iconische beelden die kunnen worden toegepast voor de volledige branding van Selencia. Hierbij was het uitgangspunt de dromerige sfeer van Selencia met een verwijzing naar natuur en de elementen. De beelden zijn te zien in advertenties, op de website, social media en in drukwerk.

Ook zijn de beelden gebruikt voor de websites van resellers als bol.om en Fashionchick.com

Date: