Team Kappers

Nieuwe lijn op een speelse manier in beeld gebracht

Team Kappers is met 74 salons één van de grootste kappersketens van Nederland. Team Kappers onderscheidt zich door het heldere concept: heldere prijzen, gastvrijheid en er altijd goed uitzien.

Voor de toevoeging van vijf nieuwe producten aan hun eigen “Team voor Thuis” productlijn ging ik aan de slag met het maken van heldere, stoere en frisse foto’s voor hun mannenlijn.

In de gemaakte settings is gespeeld met composities, vormen en kleuren. Ik werkte met verschillende verhogingen. Met de toevoeging van natuurlijke elementen komt ook het vegan en duurzame aspect van de lijn tot zijn recht.

Doormiddel van zorgvuldige beeldbewerking zijn vervolgens de kleuren perfect afgestemd met de daadwerkelijke kleuren. Inclusief speelse afwisseling van kleurstelling voor gebruik van de beelden online en voor social media.

De beelden zijn landelijk te zien op POS materiaal als posters en flyers in de salons. Ook worden de foto’s gebruikt voor de webshop, nieuwsbrieven en social media kanalen van Team Kappers.

Client: Team Kappers

Website: Teamkappers.nl

Date:

Category: