Krachtige beeldbank voor Vitakruid voedings
supplementen

Onlangs ben ik aan de slag gegaan met de voedingssupplementen van Vitakruid en kreeg ik volledige creatieve vrijheid voor een nieuwe advertentiecampagne.

Het doel was om een sterke beeldbank te creëren voor alle productsegmenten, met de nadruk op de natuurlijke werking en ingrediënten van de 10 verschillende productsegmenten. Samen met Vitakruid hebben we verschillende thema’s uitgedacht, van hormoonbalans en veganisme tot aan zwangerschap.

Elk thema heeft zijn eigen kenmerken en elementen, waarbij styling een belangrijke rol speelt. De foto’s zijn zorgvuldig gemaakt met oog voor compositie, zodat ze zowel los als in hun geheel sterk blijven. De beelden kunnen gebruikt worden als doorlopende carrousel advertentie of los van elkaar.

Daarnaast heb ik ook een serie sfeervolle productfoto’s verzorgd met elk een eigen thema in een speciaal ontwikkelde huisstijl voor Vitakruid.

De krachtige beeldbank voor de voedingssuplementen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe productfoto’s en zal onderdeel zijn van een grootschalige landelijke campagne, te zien op de website, social media en in drukwerk.

Client: Vitakruid

Website: Vitakruid.nl

Productsegment Menstruatie

Productsegment Zwanger trimester 1

Productsegment Darmen

Productsegment Beauty

Productsegment Vegan

Productsegment Hormonen Vrouw

Date: