Zomerse Productfotografie voor Bisococo Vastgelegd op Unieke Locaties

Bisococo staat voor eerlijke en milieuvriendelijke producten, vervaardigd met 100% pure kokosolie en de beste ingredi├źnten. Als fotograaf kreeg ik de bijzondere kans om de producten van Bisococo vast te leggen op schilderachtige zomerse locaties in Spanje.

Met zomerse moodboards als inspiratie ging ik op zoek naar de perfecte plekken om de producten tot leven te brengen. Esthetiek, minimalisme en het gevoel van de zomer staan centraal in de visuele identiteit van Bisococo. Dit resulteerde in een reeks zomerse beelden die de ware beleving van het merk tot uiting brengen.

Deze veelzijdige beelden kunnen op diverse manieren worden ingezet. Ze verrijken de website en ondersteunen productpagina’s in de webshop. Daarnaast zijn ze te bewonderen op onze social media kanalen, nieuwsbrieven, drukwerk en in onze advertenties.

Mijn destination shoots

Wist je dat beelden nog krachtiger worden als ze inspelen op specifieke momenten of seizoenen? Met mijn destination shoots leg ik producten vast op unieke locaties, waardoor we kunnen profiteren van prachtige omgevingen en perfect kunnen inspelen op het seizoen. Wil je meer weten over mijn destination shoots? Aarzel niet om vrijblijvend contact met me op te nemen!

Client: Bisococo

Website: www.bisococo.nl

Date:

Category: