Send & Shoot Service

Maak jouw merk nu nog mooier en succesvoller met de Send & Shoot service!

Als ervaren styliste en fotografe begrijp ik hoeveel tijd en energie er nodig is om hoogwaardige productfotografie te produceren die perfect bij jouw merk past. Daarom heb ik de Send & Shoot service ontwikkeld, zodat jij op een efficiënte en voordelige manier kunt genieten van de mooiste sfeervolle fotografie, zonder dat het extra tijd en moeite kost.

Ik heb jarenlange ervaring met het verzorgen van fotografie voor beauty- en lifestylemerken. En ik beschik over alles wat nodig is om jouw merk tot leven te wekken met de mooiste fotografie. Van props en achtergronden tot alle benodigde kennis en expertise, ik zorg ervoor dat jouw producten op de best mogelijke manier worden vastgelegd in mijn studio!

Herken je dit?

Verlies jij ook jouw kostbare tijd aan het produceren van content voor je merk? 

Wil je de beste kwaliteit foto’s die écht bij je producten en doelgroep passen? 

Ben je er klaar voor om dit uit te besteden op een efficiënte en betrouwbare manier?

Dan is de Send & Shoot service perfect voor jou!

Hoe werkt het?

 

Het is simpel! In drie stappen ben jij verzekerd van prachtige fotografie die perfect bij jouw merk past.

1 – Concept

Eerst bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek jouw wensen en ontvang je een passend moodboard en shootplan.

2 – Send

Jij selecteert jouw favoriete producten voor de shoot en stuurt deze naar mijn studio in Rotterdam. Langskomen voor een kopje koffie mag natuurlijk ook! Heb je mooie props of extra accessoires? Deze kun je ook mee sturen zodat ik ze kan gebruiken tijdens de shoot.

3 – Shoot

Als ik jouw producten ontvangen heb is het tijd om aan de slag te gaan! Op de dag van de shoot ontvang je behind-the-scenes beelden en binnen één week ontvang je een ruime selectie om uit te kiezen. Jouw favoriete beelden ontvang je vervolgens perfect bewerkt, klaar om te worden ingezet op al je kanalen!

Tarieven

BASIC

In mijn studio maak ik sfeervolle beelden van jouw producten geschikt voor website, social media en drukwerk. Met dit pakket ben je verzekerd van een perfecte basis voor al je kanalen.

Inclusief:

 • Concept en kennismakings call van 30 min
 • Moodboard & shootplan
 • Shootdag van 2 uur
 • Ruime selectie om zelf uit te kiezen
 • 12 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie

12 beelden

€350 ex.btw 

CONTENT BOOST

In mijn studio maak ik sfeervolle beelden van jouw producten geschikt voor website, social media en drukwerk. Met dit pakket geef je al je kanalen een update en kun je langere tijd gebruik maken van nieuwe content.

Inclusief:

 • Concept en kennismakings call van 30 min
 • Moodboard & shootplan
 • Shootdag van 4 uur
 • Ruime selectie om zelf uit te kiezen
 • 20 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie

20 beelden

€520 ex.btw 

BRANDING BOOST

Een echt sterke beeldbank waar je lang mee vooruit kunt. In mijn studio ga ik aan de slag met meerdere settings voor een veelzijdig en passende identiteit voor jouw merk die je door kunt voeren op al je kanalen.

Inclusief:

 • Concept en kennismakings call van 30 min
 • Moodboard & shootplan
 • Shootdag van 6 uur
 • Ruime selectie om zelf uit te kiezen
 • 30 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie

30 beelden

€780 ex.btw 

Portfolio

Deze merken gingen je voor:

"Ik maak merken mooier. Want achter elk merk zit een ondernemer met passie, ambitie en het geloof dat zijn product een verschil kan maken. Ik help je bij de laatste maar belangrijkste stap: de essentie van jouw merk vertalen naar stijlvolle en krachtige beelden. Zodat je echt kunt opvallen en een meerwaarde kunt geven aan je product. Zó ga jij de juiste verbinding aan met jouw ideale klant."

Over mij

Hi, ik ben Lianne en ik werk als creatieve productfotograaf voor lifestyle-, food- en beautymerken.

Met een enorme passie voor fotografie en styling vertaal ik op een krachtige manier jouw merkverhaal naar beeld. Zodat jij écht kunt opvallen op social media en jouw website weer helemaal up-do-date is.

Na mijn studie aan de kunstacademie heb ik gewerkt als social media manager en fotografe voor diverse lifestyle brands. Het scheppen van de juiste sfeer door middel van fotografie en styling vormen de rode draad in mijn werk. Ik doe dit op een verfijnde en frisse manier waarbij ik mij graag verdiep in het merkverhaal en doelgroep.

Ik kan je helpen met het vertalen van jouw visie naar beeld, zodat jouw doelgroep in één oogopslag kan zien waar jij voor staat.

Onze beelden zien er heel professioneel uit

Lianne is een superfijne fotografe om mee samen te werken. Ze snapt ons merk en is hier volledig ingedoken. Tijdens onze samenwerking is ze geen uitdaging uit de weg gegaan, stond ze open voor onze ideeën en kwam met een helder plan vol goede suggesties. We zijn heel blij met de beelden die er zeer professioneel uit zien en gaan zeker nog in de toekomst vaker samenwerken!

Rebecca Vermond - Content Creator Vitakruid

Fotograaf met kennis en gevoel voor styling

Lianne heeft mij geholpen met de fotografie van mijn producten. Maar niet alleen met de fotografie. Lianne is een fotograaf met kennis en gevoel voor styling en denkt heel erg goed mee. Door haar professionaliteit heeft ze mijn gevoel en wensen kunnen vertalen in beelden, welke helemaal aansluiten bij de stijl van mijn producten.

Lisette Hoogeveen - founder

Een duidelijke en heldere aanpak

Wij hebben nu al drie maal met Lianne samengewerkt voor Remari. Vanaf de start hebben we goed contact gehad. Lianne heeft een duidelijk en heldere aanpak wat ervoor zorgt dat je precies weet waar je aan toe bent. Tijdens de locatie shoot met modellen zorgde ze voor een positieve vibe en door haar ervaring met zowel fotografie en styling zorgt ze ervoor dat het eindresultaat een mooi geheel werd. Lianne is een fijne fotograaf die de identiteit van Remari heeft versterkt met haar prachtige foto’s!

Rebecca Hess - Founder @Remari

Ons merk perfect vertaald

Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Lianne! Goede voorbereiding, georganiseerd en creatief. Ons merk Selencia en onze gedachtes erover qua vormgeving heeft ze goed vertaald en is zeer duidelijk neergezet. De communicatie tijdens dit project was ook erg aangenaam. Wij hebben met veel plezier samengewerkt!

Roshan van Laar – Buyer and Catagory Manager Smartphonehoesjes.nl

Creatief en meedenkend

Wij bevelen Lianne aan als een top fotografe met veel passie en hart voor fotografie. We hebben onze product portfolio door haar laten maken en we zijn uiterst tevreden. Ook als we weer een product shoot nodig hebben bellen we aan. Cratief, meedenkend en flexibel zijn voor ons de kracht van Lianne en komt tot uitdrukking in onze professionele foto's.

Andreas van Beek - CEO House of Crete

Samenwerkingen

Sorry, the comment form is closed at this time.