Werkwijze

Full service content creatie voor jouw product

Groeien op social media; dat doe je niet alleen met een goed product maar ook met een goed verhaal. Met een enorme passie voor fotografie en content vertaal ik op een krachtige manier jouw merkverhaal naar beeld. Zodat jij écht kunt opvallen op social media en jouw website weer helemaal up-do-date is.

Jarenlang werk ik al samen met diverse lifestyle merken en maak ik content voor social media bureau’s. Mijn kennis over social media en de toepassing ervan zorgt ervoor dat ik precies weet hoe we de juiste sfeer kunnen scheppen voor jouw merk en zichtbaarheid kunnen creëren.

 

Content advies en strategie

Het begint allemaal bij een krachtig verhaal en de juiste sfeer rondom jouw product. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Maar vragen wel om de juiste toepassing. Hier kan ik je bij helpen.

Wij gaan samen in gesprek en aan de hand van jouw wensen maak ik een plan voor jouw social media en online strategie. Met duidelijke voorbeelden, trends, moodboards en pijlers kom ik tot een passend en uitvoerbaar beeldadvies waarmee jij echt naar buiten kunt treden.

Content creatie door middel van fotografie en styling

Content creatie is mijn passie; want dankzij fotografie en styling kun je met slechts één beeld laten zien wie je bent. Ik ben gespecialiseerd in product-en contentfotografie. Al snel ontdekte ik dat styling van een beeld een essentieel onderdeel is en dat ik met compositie, kleur en materiaal gebruik een karakter kan geven aan mijn beelden. Styling en fotografie bied ik daarom altijd gezamenlijk aan; hier ligt mijn kracht en maakt dat de producten die ik fotografeer echt tot leven komen.

Door de jaren heen verzamelde ik de mooiste props en achtergronden voor mijn studio in Rotterdam.  Hier creëer ik diverse soorten beelden: van strakke productfoto’s tot aan sfeervolle flatlays.  Ook werk ik veel op locatie en kan ik helpen bij het opzetten van volledige content producties.

Het onderhouden en laten groeien van jouw online community

Het opbouwen van een (online) community rondom je merk vraagt om liefde en aandacht. Ik kan je helpen met het beheren van jouw social media kanalen en het engagen van de juiste doelgroep. Aan de hand van een duidelijke contentkalender stellen we doelen op, bepalen we de soorten posts en verzorg ik de volledige uitvoering.  Van het opstellen van posts, copywriting,  content creatie tot aan advertising en influencer samenwerkingen.

Handige pakketten

CONTENTCREATIE PAKKETTEN

Zorg ervoor dat je website en social media pagina’s elke maand of seizoen weer helemaal up-to-date zijn met het mooiste beeldmateriaal. Om je hier extra voordelig in te voorzien bied ik diverse handige pakketten aan. Benieuwd naar de contentcreatie pakketten? Vraag deze aan en ik stuur ze vrijblijvend naar je op.

CONTENT MANAGEMENT PAKKETTEN

Liever geheel worden ontzorgd omtrent jouw social media kanalen? Voor langdurige samenwerkingen bied ik een voordelige content management pakketten aan. Wil je meer informatie? Neem contact met mij op voor de brochure.