Werkwijze

Full service content creatie voor jouw product

Succesvol ondernemen; dat doe je niet alleen met een goed product maar ook met een goed verhaal. Met een enorme passie voor fotografie en content vertaal ik op een krachtige manier jouw merkverhaal naar beeld. Zodat jij écht kunt opvallen op social media en jouw website weer helemaal up-do-date is.

Jarenlang werk ik al samen met diverse lifestyle merken en maak ik content voor social media bureau’s. Mijn kennis over social media en de toepassing ervan zorgt ervoor dat ik precies weet hoe we de juiste sfeer kunnen scheppen voor jouw merk en zichtbaarheid kunnen creëren.

 

Conceptvorming en advies

Het begint allemaal bij een krachtig verhaal en de juiste sfeer rondom jouw product of dienst. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Maar vragen wel om de juiste toepassing. Hier kan ik je bij helpen.

Wij gaan samen in gesprek en aan de hand van jouw wensen maak ik een plan in de vorm van een moodboard en draaiboek. Met duidelijke voorbeelden kom ik tot een passend en uitvoerbaar beeldadvies waarmee jij echt naar buiten kunt treden.

Aan de hand hiervan ga ik aan de slag met de productie. Dit kan uiteenlopen: van het bij elkaar zoeken van een geweldig team voor de shoot tot aan het regelen en maken van props om het idee tot leven te wekken.

Content creatie door middel van fotografie en styling

Ik ben gespecialiseerd in product-en contentfotografie. Al snel ontdekte ik dat styling van een beeld een essentieel onderdeel is en dat ik met compositie, kleur en materiaal gebruik een karakter kan geven aan mijn beelden. Styling en fotografie bied ik daarom altijd gezamenlijk aan; hier ligt mijn kracht en maakt dat de producten die ik fotografeer echt tot leven komen.

Ik kan je helpen met verschillende soorten fotografie zoals:

  • High-end productfotografie: de mooiste styled settings voor jouw product.
  • E-commerce fotografie: echte strakke beelden voor op je webshop
  • Brandfotografie: sfeervolle beelden die echt laten zien waar je bedrijf om draait
  • Campagne fotografie: A tot Z producties gericht op een specifiek product, actie of doelgroep.
  • Content-en productvideo’s: korte, sfeervolle en pakkende video’s rondom jouw product die leiden tot converterende content.

Postproductie en selectie

Persoonlijk contact en de vrijheid om je eigen wensen aan te geven vind ik belangrijk. Hierom kun je ervoor kiezen om zelf aanwezig te zijn tijdens de shoot. Dan gaan we samen aan de slag om jouw droombeelden te creeeren.

Liever volledig worden ontzorgt? Het is ook mogelijk om de producten op te sturen of af te geven.

Aan het einde van de productie ontvang je binnen 7 dagen een ruime selectie beelden in een online gallery. Hier kun je eenvoudig je voorkeuren aangeven. Vervolgens ga ik aan de slag met de volledige bewerking en ontvang je binnen 14 dagen de hi-end final beelden in je inbox. Klaar om te delen en door te voeren in je volledige branding.

Verhuur compleet ingerichte fotostudio

Door de jaren heen verzamelde ik de mooiste props en achtergronden voor mijn studio in Rotterdam.  Hier creëer ik diverse soorten beelden: van strakke productfoto’s tot aan sfeervolle flatlays.

De huur van mijn studio is inbegrepen bij alle producties. Ook is het mogelijk om de studio los te huren per 2,4 of 8 uur per dag. Kijk hier voor meer informatie.

Ook werk ik veel op locatie en kan ik helpen bij het opzetten van volledige content producties.

Handige pakketten

CONTENTCREATIE PAKKETTEN

Zorg ervoor dat je website en social media pagina’s elke maand of seizoen weer helemaal up-to-date zijn met het mooiste beeldmateriaal. Om je hier extra voordelig in te voorzien bied ik diverse handige pakketten aan. Benieuwd naar de contentcreatie pakketten? Vraag deze aan en ik stuur ze vrijblijvend naar je op.