BrainWash Professional

Een betaalbare vegan productlijn, zonder poespas.

Met 175 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland.
Voor de ontwikkeling van hun eigen productlijn, BrainWash Professional werd gezocht naar een eigen en speelse identiteit die overal in kan worden doorgevoerd. Mooi haar, zonder poespas: deze producten doen wat ze beloven. En deze kernwaarden waren extra belangrijk om mee te nemen in het overall concept voor de formule.

Aan de hand van een aantal brainstormsessies werd gezamenlijk met het team van BrainWash een concept uitgewerkt voor de productfotografie van de lijn. Maar ook voor de lancering waar de wens lag om deze aan de hand van pakkende social video’s te doen. Gekozen werd voor een informele en speelse sfeer waarin de producten de hoofdrol spelen rondom de verschillende karakters. We brengen BrainWash naar je toe: gewoon in je eigen badkamer. De setting is fris, helder en herkenbaar. Ik maakte gebruik van oranje accenten die toonaangevend zijn voor de formule in combinatie met zwarte en grafische lijnen. Hiernaast was het ook belangrijk het vegan aspect van de producten tot zijn recht te laten komen. Door het gebruik van planten en natuurlijke materialen zijn er verschillende settings gemaakt die dit gevoel te waarborgen.

De beelden worden gebruikt in de webshop, op de social media kanalen en voor media publicaties. Ook zijn de productfoto’s te zien als POS materiaal in de salons op posters, flyers en displaymateriaal.

Date:

Tags: