Hoogwaardige consistente productfotografie voor cosmetica merken

Als productfotograaf en stylist werk ik nauw samen met DTD-Cosmetics om hun prachtige cosmeticaproducten en parfums vast te leggen die zij creëren voor ambitieuze merken, waaronder: Rituals, Marc’o Polo, New Zealand Auckland en Royal Van Lent. Hun productontwikkelings trajecten zijn een  vertaling waarbij alles moet kloppen. Van geur tot verpakking, van kleur tot presentatie. En ook dit komt is essentieel in de fotografie van deze projecten.

Mijn passie voor kwaliteit en esthetiek komt tot uiting in elk van deze projecten. Als hun vaste partner voor productfotografie en styling, werk ik volgens een consistente esthetische huisstijl om ervoor te zorgen dat elk beeld perfect past bij de identiteit van DTD-Cosmetics en van hun opdrachtgever. 

Vanwege deze high-end samenwerkingen is professionele productfotografie van crusciaal belang voor DTD-Cosmetics. Omdat ik ervoor zorg dat elk product tot in de kleinste details wordt vastgelegd, resulteert dit in beelden die de kwaliteit en waarde van het DTD-Cosmetics’ merk benadrukken. De beelden worden toegepast op hun website, social media kanalen en in presentaties.

Ben je ook op zoek naar indrukwekkende visuele content voor jouw merk? Met hoogwaardige productfotografie en styling tillen we jouw merk naar een hoger niveau. Benieuwd naar mijn werkwijze en een keer kennis maken? Neem dan contact met mij op want samen brengen we jouw visie tot leven!

Client:  DTD Cosmetics

Website:  DTD-cosmetics.com

Date:

Category: