Rustige en minimalistische productfotografie

Voor Plan Je Week werd ik gevraagd voor een mooi en uitdagend project: het vastleggen van hun uitgebreide assortiment met overzichtelijke en prikkelarme dag- en weekplanners, met als doel meer structuur, overzicht en rust te brengen in het dagelijks leven.

Als gepassioneerde productfotograaf kreeg ik de kans om hun website en Instagram-pagina te verrijken met sfeervolle fotografie die naadloos aansluit bij de huidige huisstijl en doelgroep. Dit vereist aandacht voor belangrijke details, zoals het bepalen van het perfecte perspectief, het vinden van de ideale balans tussen styling en minimalisme, en het accuraat vastleggen van de ware kleuren van de ontwerpen.

Met deze uitdagingen als vertrekpunt genomen begon ik met het creëren van moodboards en shootconcept. Vanuit hier zijn zorgvuldig de juiste elementen voor de styling bepaald met als resultaat een serie sterke flatlays die volop kunnen worden ingezet op de website, social media kanalen en in drukwerk.

Wil je ook weten wat ik voor jou kan betekenen en ben je benieuwd naar mijn aanpak? Neem dan gerust contact op, want samen kunnen we jouw visie tot leven brengen!

Lianne is een topper! Ze staat helemaal voor je klaar, is flexibel met aanpassingen en feedback en werkt merkbaar met veel enthousiasme, creativiteit en plezier. Dat zie je echt terug in het werk wat ze levert.  Ik werk daarom graag de volgende keer weer met Lianne samen. 

Stefanie – Founder planjeweek.nl

Client: Plan Je Week

Website: Planjeweek.nl

Date:

Category: