MaxProXMOHI_LianneHuizing_web 2

High-end productfotografie voor haarverzorgingsproducten

Max Pro is een toonaangevend merk in de haarmode-industrie, bekend om hoogwaardige haarverzorgings- en stylingproducten. In 2018 werd MOHI opgericht, met een visie om hoogwaardige haarverzorgingsproducten te creëren die geschikt zijn voor elk haartype, ongeacht de structuur of conditie.

Om consistentie te creëren in hun advertenties, website en drukwerk, werd ik als productfotograaf ingeschakeld om de verschillende productlijnen van deze merken op een hoogwaardige manier vast te leggen. In mijn fotostudio ging ik aan de slag met moodboards om prachtige en strakke productfoto’s te creëren.

Het resultaat mag er zijn: we hebben een tijdloze, kwalitatieve en herkenbare beeldtaal ontwikkeld die kan worden toegepast op alle producten en hun bijbehorende lijnen, waaronder hairstyling, haarverzorging, borstels en tondeuses.

De foto’s worden nu gebruikt door zowel Max Pro als MOHI voor advertentiedoeleinden, op hun websites en in drukwerk.

Weten wat ik en mijn fotografie kan betekenen voor jouw merk? Neem dan contact met mij op!

Ik ben ontzettend blij met de prachtige beelden, alles is precies zoals ik het wilde hebben. We zijn oprecht dankbaar voor de inzet en samenwerking tijdens de uitvoering van ons project. De resultaten sluiten perfect aan bij onze verwachtingen en dat is mede te danken aan de toewijding en vaardigheden van Lianne. 

Esra –  Teamleader Marketing Division

Date:

Category: