Merk herpositionering met Stijlvolle Fotografie - Letters & Lines Verhaald in Beelden

Het schrijven van een kaart kan vaak meer zeggen dan we met woorden durven uit te drukken. Mirte, de ontwerper en oprichter van Letters & Lines, benaderde mij om haar te helpen bij het herpositioneren van haar merk, gebaseerd op haar nieuwe logo en huisstijl.

Dit spannende en inspirerende traject omvatte diverse contactmomenten waarin ik de nieuwe visuele identiteit van het merk vormgaf. We keerden terug naar de essentie: hoe kunnen we de merkbeleving tot leven brengen? Hoe vertaalt de nieuwe grafische huisstijl zich naar fotografie? En hoe kunnen we een veelzijdige beeldbank creëren die eindeloos mee kan gaan?

Dit proces resulteerde in moodboards, een handleiding voor de visuele identiteit en een uitgebreid shootplan met diverse locaties. Uiteindelijk heb ik in mijn fotostudio het eerste deel van haar collectie in verschillende thema’s vastgelegd. We maakten gebruik van frisse, kleurrijke styling en warme fotografie. Daarnaast heb ik Mirte zelf gefotografeerd op een sfeervolle fotostudiolocatie. Het eindresultaat omvat een prachtige mix van beelden, variërend van stillevens tot lifestyle- en portretfotografie.

Deze foto’s kunnen nu op alle communicatiekanalen van Letters & Lines worden ingezet, waaronder de website, sociale media, flyers en promotiemateriaal.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw merk kan betekenen in een vergelijkbaar traject? Ik ben ervan overtuigd dat een sterke conceptuele aanpak en een duidelijk plan de basis vormen voor een geslaagde samenwerking waar we beiden enthousiast over kunnen zijn. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Lianne wist heel goed de gewenste sfeer te vangen in beelden, ze heeft prachtige beelden geschoten. Zowel op fotografie -en styling niveau top werk afgeleverd!

Mirte Redan – Founder Letters&Lines

 

Client: Letters&Lines

Website: Lettersandlines.nl

Date:

Category: