Meer online zichtbaarheid voor House of Crete

House of Crete importeert heerlijke ambachtelijke producten uit Kreta. Van de mooiste wijnen, olijfolie, honing tot aan aardewerk. De vraag: het werd tijd om meer focus te leggen op de online kanalen. Er was een sterke behoefte aan strakke productfotografie voor op de webshop om de productie duidelijk te laten zien. Om ook het lokale en ambachtelijke karakter van de producten en de frisse verfijne sfeer van Griekenland te laten zien werd mij gevraagd om aan de slag te gaan met sfeervolle foto’s voor de product categorieën.

Na het vertalen van een aantal concepten in moodboards is de keuze gevallen op een frisse en rustieke stijl. De volledige setting, styling elementen en fotografie is vervolgens uitgevoerd. Hierbij is er gespeeld met verschillende composities en hoeken waardoor er volop keuze is ontstaan uit diverse beelden. De setting zijn gebaseerd op de Griekse gebruiken en toepassingen van het eten.

Het resultaat: een grote beeldbank van zowel productfoto’s als sfeerfoto’s die oneindig veel toepassingen heeft. Zo zijn de foto’s te zien op de website , in drukwerk en op de social media kanalen van House of Crete.

Client: House of Crete

Photography & styling: Lianne Huizing

Website: www.houseofcrete.nl

Date:

Category: