Sfeervolle Productfotografie voor een Milieubewuste Missie

De uitwisbare notitieboeken van Correctbook zijn niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar ze dragen ook bij aan de strijd tegen analfabetisme. Voor hun nieuwe campagne en een herziene merkidentiteit werd ik benaderd om te helpen bij het realiseren van een sfeervolle productfotoshoot. Deze campagne was bedoeld om naast de bestaande B2B-doelgroep ook de focus te verleggen naar een meer lifestyle-georiënteerd B2C-publiek.

Tijdens verschillende sessies hebben we de specifieke wensen besproken en kwamen we tot een helder concept. De uiteindelijke fotoshoot vond plaats op locatie, in een sfeervolle daglichtstudio, met gebruik van een model. Het was fijn de opdrachtgever te kunnen ontzorgen door de volledige productie op mij te nemen. Van het zoeken van de locatie en modellen tot aan het maken van de moodboards en planning.

Op de dag van de shoot heb ik gezorgd voor extra styling met props en kleding, en uiteraard de fotografie. Het belangrijkste doel was het creëren van een gevarieerde beeldbank met zowel opzichzelfstaande productfoto’s als foto’s met modellen die de notitieboeken gebruikten.

Het is geweldig om de resultaten van dit boeiende project terug te zien op de website van Correctbook, evenals in socialemediareclames en drukwerk.

Ben je ook benieuwd naar hoe ik kan bijdragen aan het realiseren van een sfeervolle productfotoshoot op locatie? Aarzel niet om me een bericht te sturen voor meer informatie!

Lianne is een hele fijne fotograaf om mee samen te werken! Alle communicatie was vanaf het begin duidelijk en helder. Tijdens onze eerste meeting spraken we af in haar studio om kennis te maken. Dit face-to-face contact was erg fijn. Daarnaast had ze een hele strakke planning & briefing wat er uiteindelijk voor zorgde dat de fotoshoot heel smooth verliep. En het resultaat mag er zijn! We zijn enorm blij met de lifestyle beelden voor Correctbook. De foto’s zijn sprankelend, creatief en kwalitatief. 

Eva van der stoep- Brand Warrior Correctbook

Client: Correctbook

Website: Correctbook.com

Date:

Category: