Videoproductie voor Team Kappers

Hoe lanceer je een eigen productlijn en zorg je voor trouwe fans binnen je organisatie?

Een eigen professionele productlijn; intern is hier bij Team Kappers lang aan gewerkt. Deze lijn bestaande uit shampoos, conditioners en stylingproducten is geheel ontwikkeld door stylisten, 100% vegan en parabeen vrij. Om deze vol trots te lanceren werk ik gevraagd om mee te denken over de juiste online uitingen om zo zowel de klanten van Team Kappers als de stylisten te enthousiasmeren door middel van een korte video. Een mooie uitdaging!

Aan de hand van een inspirerende brainstorm ging ik aan de slag met de uitwerking van een concept voor een frisse, vrolijke socialvideo. Hierin spelen de stylisten van Team Kappers zelf de hoofdrol en wordt de branding van Team Kappers volledig doorgevoerd in kleurgebruik, animaties en uitstraling. Ook spelen de stylisten van Team Kappers zelf de hoofdrol.

Na goedkeuring van dit concept maakte ik een draaiboek, shotlist en lijst met benodigde props voor de draaidag zelf. Het leuke aan zo’n productie is dat je samen een dag lang werkt aan het mooiste resultaat. 

Het samenkomen van de kappers heeft ook bijgedragen aan het draagvlak voor deze nieuwe producten binnen de organisatie: samen testen, filmen en elkaar voorzien van de mooiste looks. Dit plezier komt duidelijk naar voren in het eindresultaat!

Benieuwd? Bekijk hier de video van 30 seconden die zich uitstekend leent voor diverse vormen van advertising en Team Kappers vertegenwoordigd.

Vanuit de 52 salons van Team Kappers zijn er veel positieve reacties gekomen op de nieuwe lijn en de video.  Ook zijn er diverse snippets uit de video gebruikt als korte advertenties en social uitingen.

Ook benieuwd naar wat social video kan betekenen voor jouw organisatie? Ik help met het opstellen van een passend concept, het maken van een draaiboek, filmen en editen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend advies.